Aanmelden bij Heemskerk Online

aanmelding winkel restaurant heemskerk

Aandacht voor je bedrijf! Je hebt een winkel, restaurant of je bent een dienstverlener in Heemskerk en je kunt wel wat meer positieve aandacht gebruiken, dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij Heemskerk Online!

Heemskerk Online biedt iedere dag het leukste horeca- en winkelnieuws van Heemskerk en voor maar € 75,00 per jaar (exclusief btw) kun je het hele jaar gebruik maken van deze leuke website.

Met meer dan 6700 fans op Facebook levert HO iedere dag enthousiast de "boodschappen" af van alleen de deelnemende ondernemingen. Zo kun je laten zien dat je er bent en wat jouw bedrijf te bieden heeft bij je bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten verleiden om naar jouw bedrijf te komen! Dat kunnen aanbiedingen zijn, evenementen die je organiseert of een proeverij, maar ook gewoon leuke informatie over wat er zoal gebeurt in je bedrijf. Dit alles creëert betrokkenheid tussen jou als ondernemer en de inwoners van Heemskerk en omstreken.

Beter gevonden! Je wordt door het uitgebreide winkelprofiel niet alleen beter gevonden in Heemskerk, maar ook in Google! Misschien heb je zelf nog geen website, dan is Heemskerk Online perfect om toch te zorgen dat je gevonden wordt in Heemskerk en Google.

Hoe gaan we dit doen?
Samen met jou wordt een mooi winkelprofiel ingevuld en daar staat het volgende op:

• Een grote headerfoto met eventueel daarop een actie (staat boven het eigen profiel, maar ook op alle overige statische pagina’s)
  • Naam bedrijf
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Website
  • E-mail adres
  • Openingstijden
  • Bezoekers hebben de gelegenheid om het bedrijf een review te geven, zodat je meer vertrouwen uitstraalt bij nieuwe klanten. (reviews worden alleen gepubliceerd na goedkeuring).
  • Foto van het bedrijf
  • Logo van het bedrijf
  • Koppeling naar eigen sociale media
  • Koppeling naar 3D virtuele Google tour (indien van toepassing)

Tevens heb je het hele jaar de mogelijkheid tot:

• Het plaatsen van acties
  • Het plaatsen van evenementen, workshops, beurzen, open dagen, e.d.
  • Het plaatsen van foto’s
  • Het plaatsen van vacatures (indien van toepassing)
  • Het plaatsen van uitgebreide informatie over het bedrijf met een foto
  • Vindbaar te worden via de Google Maps kaart

Kijk eens naar dit leuke profiel van Grand Café Van Ruysdael, waarop verschillende acties, vacatures en evenementen staan: https://www.heemskerk-online.nl/horeca/grand-cafe-van-ruysdael

Na het invullen van het winkelprofiel krijg je van Heemskerk Online een betaald welkomstbericht op de Facebookpagina, zodat dit bericht veel mensen bereikt en gaan we vanaf dan er alles aan doen om jouw bedrijf te promoten.

Je wilt wel, maar je bent niet zo handig in die dingen?
Als deelnemer aan Heemskerk Online ontvang je inloggegevens, waarmee je zelf je winkelprofiel kunt beheren. De algemene gegevens wijzig je in een handomdraai en je kunt zelf acties, evenementen e.d. plaatsen. Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat je daar zelf helemaal niet handig in bent of er gewoon geen tijd voor hebt. In dat geval kun je alle informatie mailen, doorbellen of whatsappen. Wij zetten het dan voor je op de website en door in Facebook, waar die 6700+ klanten zitten!

Interview/verloting
Eén maal per maand maken we een afspraak met een ondernemer voor een interview onder het kopje “Op de koffie bij…..”. Dit is puur een leuke aanvulling voor de website, maar ook om de mens in het bedrijf te leren kennen. Daaraan gekoppeld doen wij regelmatig een verloting; we mogen via Heemskerk Online iets verloten onder de bezoekers. Hiervoor wordt een speciale pagina ingericht op de website (zie dit voorbeeld). Het enige wat bezoekers hoeven te doen is hun naam achter te laten en de FB pagina van de ondernemer te liken. Na een week of 2 wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt en wordt de winnaar/winnares verzocht de weggever op te halen in de winkel of bedrijf. Dit alles creëert een aantal aandachtspunten voor het bedrijf, meer likers op de Facebook pagina van de ondernemer en voor ons meer bezoekers op de website. De verlotingen kunnen uiteraard ook tussendoor worden gedaan, dus zonder interview.

Heb je interesse om mee te doen met Heemskerk Online, maar wil je eerst nog wat (vrijblijvende) nadere informatie? Laat dan van je horen door onderstaand contactformulier in te vullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op en kom ik met veel plezier even langs.

Met een hartelijke Heemskerkse groet,

Caroline Treffers